7. mars 2024

Proptech Link er en eksklusiv møteserie skapt spesielt for eiendomsutviklere, byggeiere og investorer, der de kan samles for å lære, dele og knytte kontakt. Gjennom inspirerende foredrag og diskusjoner får deltakerne muligheten til å utvide sin kunnskap, utveksle erfaringer og få innsikt i de nyeste innovative selskapene som former fremtiden for eiendoms- og byggebransjen.

I dagens møte utforsker vi et brennende tema - klima- og miljøhensyn i offentlige anskaffelser. Dette er et historisk vendepunkt, med betydelige endringer i lovgivningen som trer i kraft fra 1. januar 2024. Norge tar ambisiøse skritt for å redusere klimaavtrykket og miljøpåvirkningen i offentlige innkjøp. Som en av landets mest innflytelsesrike eiendoms- og byggeaktører er det avgjørende å forstå disse endringene og hvordan de vil påvirke bransjen vår.

Dette arrangementet gir deg muligheten til å få førstehånds innsikt i disse nye reglene, deres betydning for eiendomssektoren og hvordan din virksomhet kan tilpasse seg. La oss sammen utforske hvordan klima- og miljøhensyn i offentlige anskaffelser vil forme fremtiden for eiendoms- og byggebransjen.

Vi inviterer deg til å være en del av denne viktige debatten som utforsker hvorfor noen ser BIM som løsningen, mens andre er skeptiske til å omfavne det fullt ut.

 

Informasjon

Arrangement: Proptech Link

Tema: Klimakraft i anskaffelser

Deltagere: Eiendomsutviklere og byggeiere

Dato: 7. mars

Morgenmøte: 08:00 - 10:00

Sted: Media City Bergen, tårn 2, 11.etg

 

Program

08:00 - Frokost

08:30 - Velkommen til Proptech Link 

08:35 - Inspirerende foredrag og samtaler

Sweco  - BIM - Effektivitet og livssyklusverdi
Sweco, som er blant de fremste ekspertene på BIM, vil dele sin innsikt i hvorfor BIM er nøkkelen til å oppnå effektivitet og verdifulle byggeprosjekter. De vil utforske gevinster, som bedre planlegging, kostnadsbesparelser og økt livssyklusforvaltning, som kan realiseres gjennom en helhetlig BIM-tilnærming. Og viktigst av alt, de vil diskutere om BIM skal være en del av byggets livsløp og hvordan man kan oppnå dette.

Proptech Link praten
Vi tar praten om verdien av BIM.
I denne diskusjonen går vi rett til kjernen av debatten: "Bygningsinformasjonsmodellering (BIM) - Hvorfor ser noen verdien, mens andre overser den?" Våre to eminente diskusjonspartnere, foreløpig ukjent, vil belyse denne utfordrende dynamikken i eiendoms- og byggebransjen.

09:30 - Presentasjon av nye selskaper og innovative samarbeid

Firemesh: Revolusjonerende kontroll på slokkesystemer
Firemesh presenterer en innovativ tilnærming til slokkesystemer. Ved hjelp av IoT-automatisering og AI-analyse endrer de måten vi tenker på brannsikkerhet. Dette gir pålitelige tester, øyeblikkelig varsling og dokumentasjon til enhver tid, og reduserer risikoen knyttet til brannsikkerhet.

Tvinn Solutions: Tvinner ombruksvarer inn i BIM
Tvinn Solutions tar sirkulær økonomi til neste nivå ved å koble ombruksvarer med BIM-teknologi. Ved å digitalisere fysiske ombruksvarer og gjøre dem tilgjengelige i en digital samhandlingsplattform, forenkler vi prosessen for prosjekteringsgruppen når de inkluderer ombruksvarer i alle prosjektfaser – fra konsept til den ferdige modellen.

10:00 - Avslutning

Arrangør: Proptech Innovation

Tags:
Upcoming
Proptech Innovation
Post by Proptech Innovation
november 9, 2023