Bli med

Velkommen til vårt fellesskap, der innovative bedrifter og entreprenører samles for å dele kunnskap, nettverke og utvikle virksomhetene sine. Vårt fellesskap er dedikert til å fremme eiendomsteknologi-bransjen og skape et samarbeidsmiljø som gir medlemmene mulighet til å nå sine mål.

Bli med i nettverket

Som medlem av Proptech Innovation vil du ha tilgang til en rekke ressurser designet for å hjelpe deg å lykkes. Fra nettverksarrangementer og workshops til mentorprogrammer og finansieringsmuligheter, tilbyr vi en rekke verktøy og støttetjenester skreddersydd for dine behov. Se våre arrangementer her.

Å bli med i klyngen er enkelt. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for å snakke om neste steg. Uansett om dere er en startup, et etablert selskap eller en soloentreprenør, ønsker vi deg velkommen til å bli med i vårt engasjerende fellesskap av profesjonelle innen eiendomsteknologi. 

Ikke klar til å bli medlem ennå?  

Velg "Vi ønsker informasjon om medlemskap" i skjemaet. Du vil motta informasjon om klyngen og medlemsfordeler for din bedrift og ansatte. 

Har du noen spørsmål? Vi hjelper gjerne. Du finner vår kontaktinformasjon her.