Dato kommer

Proptech Link er en eksklusiv møteserie skapt spesielt for eiendomsutviklere, byggeiere og investorer, der de kan samles for å lære, dele og knytte kontakt. Gjennom inspirerende foredrag og diskusjoner får deltakerne muligheten til å utvide sin kunnskap, utveksle erfaringer og få innsikt i de nyeste innovative selskapene som former fremtiden for eiendoms- og byggebransjen.

Denne gangen retter vi søkelyset mot et høyst aktuelt og debattert emne: "SD-anlegg - Er det virkelig nødvendig, eller er det på tide å se fremover?"

Med den teknologiske utviklingen i rask endring, har det oppstått en splittelse i synet på bruk og nytte av SD-anlegg (Sentral Driftskontroll) i moderne bygninger. Mens noen ser på SD-anlegg som en grunnleggende nødvendighet for effektiv drift og styring, argumenterer andre for at nyere, mer fleksible og kostnadseffektive løsninger kan tilby bedre alternativer.

Vi utforsker hvordan SD-anlegg passer inn i dagens og morgendagens byggebransje. Er SD-anlegg virkelig uunnværlige for optimalisering av byggeprosesser og driftseffektivitet, eller holder bransjen fast ved utdaterte systemer av gammel vane?

Bli med i debatten og utforsk de forskjellige perspektivene på SD-anleggets rolle i bygg- og eiendomsbransjen. Hvorfor er noen fast bestemt på å beholde disse systemene, mens andre ser mot nye horisonter for byggautomasjon?

 

Informasjon

Arrangement: Proptech Link

Tema: SD-anlegg?

Deltagere: Eiendomsutviklere og byggeiere

Dato: kommer

Morgenmøte: 08:00 - 10:00

Sted: Media City Bergen, tårn 2, 11.etg

 

Program

08:00 - Frokost

08:30 - Velkommen til Proptech Link 

08:35 - Inspirerende foredrag

09:15 - Påfyll i kaffekoppen

09:30 - Proptech Link praten

10:00 - Avslutning

 

Arrangør: Proptech Innovation