18. september 2023


Bli med oss for en spennende lansering av ADA Tech Lab, en dynamisk plattform designet for å styrke oppstartsbedrifter innen finans, eiendom, media og teknologi. ADA er ikke bare et kraftsenter, men en drivkraft for dem som tør å drømme stort!

Dette arrangementet er åpent for alle og gir en gyllen mulighet for å bygge nettverk, spesielt for startups. Arrangementet vil finne sted som del av åpningen av Innovasjonsuken OPP.

Vårt mål med ADA er å gå utover grensene for det typiske tech- og gründermiljøet, og bygge et inkluderende, fremtidsrettet økosystem som strekker seg fra vest til verden. Inspirert av Ada Lovelace, verdens første dataprogrammerer, symboliserer ADA vår dedikasjon til innovasjon, visjon og styrke.

Som del av dette kraftige initiativet vil vi fokusere på menneskene bak teknologien - utviklere, designere, gründere, og alle dem imellom. Vår ambisjon er å bygge et sterkt, inkluderende og fremtidsrettet økosystem.

Gjennom ADA ser vi en fantastisk mulighet til å være i sentrum av en eksplosiv æra av teknologisk innovasjon. Ved å koble sammen finans, eiendom, media og teknologi, ser vi for oss å bryte ned gamle barrierer og bygge nye muligheter for fremtiden.

Vi inviterer deg til å bli en del av denne spennende reisen og ser frem til å se deg på lanseringsarrangementet for ADA Tech Lab.


Informasjon

Lansering: ADA Tech Lab
Deltagere: Alle medlemmer
Dato:
18. september