23. januar 2024 - Digitalt

Er du nysgjerrig på kunstig intelligens (AI) og lurer på om det kan være noe for din bedrift? Velkommen til vårt digitale arrangement, designet spesielt for deg – brukeren som ønsker å utforske mulighetene med AI.

I løpet av disse to timene skal noen erfarne talere, inkludert Monica Vaksdal fra Mitta, Peder Omenaas fra KPMG og Odd Gurvin fra Norwegian Cognitive Center, dele sine perspektiver og praktiske erfaringer om å implementere ny teknologi i bedriftsmiljøer.

  • Peder Omenaas fra KPMG gir en pragmatisk tilnærming til implementering av ny teknologi. Sannsynligvis finnes det menge ting du kan begynne med, før du trenger å ansette egne uviklere i bedriften. Hva er de naturlige neste stegene for bedrifter som vurderer å ta i bruk AI.

  • Monica Vaksdal deler Mitta's reise med å ta i bruk ny teknologi, med fokus på praktiske tilnærminger. Hennes spørsmål er: hva skal du egentlig oppnå?

  • Odd Gurvin fra Norwegian Cognitive Center snakker om hvordan man kan skape verdi ut av data. I en verden hvor dataflommen vokser eksponentielt, står bedrifter overfor en fundamental utfordring: Hvordan kan vi skape verdi ut av denne enorme mengden av data som kontinuerlig produseres? Løsningen ligger i å tilpasse seg ny teknologi for å omforme rådata til verdifulle innsikter eller lede oss inn i en ny æra av innovasjon og effektivitet. Odd kan hjelpe deg å finne de gode use-casene i din bedrift.

Vi oppfordrer til åpen diskusjon og deling av perspektiver. Dette arrangementet er skapt for deg, og vi ønsker å gi deg en bedre forståelse av hvor du skal starte med ditt teknologiløft.

 

 

Informasjon

Arrangement: Hvordan kan selskapet ta i bruk ny teknologi som AI?

Deltagere: Alle medlemmer

Dato: 23. januar

Tidspunkt: 13:00 - 14:30

Sted: Digitalt, møteinvitasjon sendes i forkant av møtestart

Arrangør: Proptech Innovation

 

Program

13:00 - Velkommen til AI-prat - hvordan kan selskapet ta i bruk ny teknologi.

13:10 - Peder Omenaas, KPMG
Peder begynner på begynnelsen med å adressere spørsmålet: hva er egentlig AI?
Deretter blir det en pragmatisk tilnærming til hvordan du og ditt selskap kan implementering ny teknologi, mer presist: hva kan du begynne med, uten å kaste all pengene du har på AI?

13:30 - Monica Vaksdal, Mitta
Monica deler av sine erfaringer med implementering av ny teknologi. Fra gründervirksomhet i ulike startup-selskaper, til lederrolle i entreprenørselskapet Mitta, har hun bred erfaring med å ta i bruk ny teknologi. Det som er viktig er: Hva skal du egentlig løse?

13:50 - Odd Gurvin, Norwegian Cognitive Center (NCC)
Odd gir sine beste råd til å finne gode use-case i din bedrift og noen tips til hvordan dette kan fundes. Han vil fortelle deg hvordan man kan skape verdi ut av data!

14:10 - Q&A
Still spørsmål til hverandre og til de som har delt med klyngen.

14:30 - Avslutning