26.-30. november 2023

Delegasjonsreise til New York – episenteret for Proptech: 26. – 30. november.

I samarbeid med Proptech Norway og Innovasjon Norge, inviterer Proptech Innovation til en unik delegasjonstur til New York, verdens episenter for eiendomsteknologi, fra 26. til 30. november. Initiativet til denne spennende reisen kommer direkte fra Innovasjon Norges kontor i New York, som understreker viktigheten og relevansen av denne turen.

Turen starter med en innbydende velkomstmiddag søndag kveld, den 26. november. I løpet av uken vil deltakerne få muligheten til å besøke ledende aktører i Proptech-verdenen, som MetaProp, GridPoint og Measurabl. Dette gir en dypere forståelse av hvordan teknologi påvirker eiendomsbransjen. For startups som er med på turen, vil det være en gylden mulighet til å presentere sine innovative ideer for et engasjert investormiljø i New York.

Videre vil det være turer til banebrytende prosjekter som Hudson Yards og Snøhettas nye skyskraper. Columbia University åpner dørene for å vise hvordan de har integrert Proptech i sitt pensum. Høydepunktet vil være Proptech Mini-Summit, organisert av det norske generalkonsulatet, hvor nøkkeltalere fra både USA og Norden vil dele sine innsikter.

Turen avsluttes med en hjemreise på ettermiddagen torsdag, den 30. november. Mellom de faglige besøkene vil det være rikelig med tid for sosialt samvær, vertskapte lunsjer, middager og selvfølgelig litt tid for de som ønsker å gjøre litt juleshopping i New York.

"Dette var svært nyttig for oss. Vi etablerte spennende kontakter og mottok verdifull tilbakemelding for fremtiden," sa Dagfinn Edvardsen, daglig leder i Really!, som var blant deltakerne på turen i 2021.

Vi håper mange vil benytte denne unike muligheten til å holde seg oppdatert om internasjonale trender innen Proptech, og til å knytte verdifulle nye kontakter i bransjen.

Informasjon

Arrangement: Delegasjonstur til New York

Dato: 26.11. 23 - 30.11.23

 

Har du spørsmål? Ta kontakt med:

Bjarne Hareide

Internasjonal leder i Proptech Innovation