26.-30. november 2023

Delegasjonsreise til New York – episenteret for Proptech: 26. – 30. november.

Proptech Innovation, i samarbeid med Proptech Norway og Innovasjon Norge, er i gang med å utforme en tilpasset reiseplan for en delegasjonstur til New York i november. Planen vil omfatte bedriftsbesøk til relevante aktører og deltagelse på Propel by MIPIM-konferansen. For startups vil det også være muligheter for å presentere sine ideer for interesserte investormiljøer.

 En liknende tur ble arrangert i 2021. Selv om programmet og delegasjonen ble betydelig redusert på grunn av Omikron-bølgen, viste turen seg å være verdifull for dem som deltok.

"Dette var svært nyttig for oss. Vi etablerte spennende kontakter og mottok verdifull tilbakemelding for fremtiden," sa Dagfinn Edvardsen, daglig leder i Really!, som var blant deltakerne.

Initiativet til turen kommer fra Innovasjon Norges kontor i New York, som nå jobber med å ferdigstille det endelige programmet. Arbeidet er i gang, og vi forventer å kunne gi mer detaljert informasjon i august.

I mellomtiden ber vi alle som er interessert om å reservere tid i kalenderen for perioden 26.-30. november. Vi reiser ut søndag den 26. november, og det er planlagt bedriftsbesøk mandag 27. og tirsdag 28 november. Deltagelse på MIPIM-konferansen vil være onsdag 29. og torsdag 30. november. Hjemreisen er planlagt til sen ettermiddag torsdag 30. november. 

Vi setter pris på om dere kan gi en uforpliktende tilbakemelding om dette er av interesse, slik at vi kan få en indikasjon på hvor mange selskaper som potensielt vil delta, og håper mange vil benytte denne muligheten til å holde seg oppdatert om internasjonale trender innen proptech og knytte nye kontakter.

 

Informasjon


Arrangement:
 Delegasjonstur til New York
Dato: 26.11. 23 - 30.11.23

Konferansen som vil være inkludert i delegasjonsturpakken kan du finne mer informasjon om her: https://www.mipim-ny.com/en-us.html

Tags:
Upcoming
Proptech Innovation
Post by Proptech Innovation
juni 1, 2023