I Damsgårdsveien 135 har Frydenbø Eiendom nyoppussede og moderne co-working arealer. Nå kan du vinne en kontorplass gratis for et helt år!

Er du gründer, eneste ansatt eller har dine kollegaer i en annen by? Nå kan du sikre deg en gratis plass i Frydenbø Eiendoms nyoppussede og moderne coworking arealer på Damsgård i hele 2024.

Hva kan du vinne? 

Konkurransen gjelder en gratis kontorplass i fellesområdet i coworking space fra 01.01.2024 til 31.12.2024. Lokalet er utstyrt med kontormøbler, sosial sone med kaffemaskin, skap med låsefunksjon til oppbevaring, printer, scanner og mye mer! Som leietaker hos Frydenbø Eiendom på Damsgård har du også tilgang til fasilitetene på bygget og i området rundt.

Kriterier for å delta i konkurransen 
  • Du må ha et organisasjonsnummer. 
  • Du må laste opp en video (innen 15. nov). 
  • Du må godkjenne at Frydenbø Eiendom kan publisere videoen i egne kanaler. 

Hvordan delta i konkurransen? 

For å delta i konkurransen må du registrere deg i skjemaet på knappen under, og laste opp en kort film på maks 1 minutt og 100 MB innen 15. november, hvor du forteller om hva din bedrift jobber med og hva du kan tilføre til coworking space på Damsgård!  Videoen vil bli vurdert av en jury bestående av eksisterende leietakere i Damsgårdsveien 135. 

Premien gir tilgang til fast plass med pult, skjerm, print og skap med lås. Som leietaker på Damsgård har du naturligvis også tilgang til sosial sone med kaffe og fellesarrangementer som afterwork med hyggelige mennesker fra mange spennende bedrifter.

Vinneren trekkes 1. desember!

 

 
Om Frydenbø

Frydenbø Group er et familieeid konsern med hovedkontor på Damsgård i Bergen. Konsernet er en betydelig aktør innen forretningsområdene; Bil, Industri, Eiendom, Marine, Global og NXT. Frydenbø Group omsatte i 2022 for 3,9 mrd. Konsernet har totalt 1000 medarbeidere og visjonen "Skape verdier gjennom kvalitet og service i verdensklasse".

Frydenbø Eiendom forvalter og utvikler næringseiendom og er med sine 110 000 kvm sentrumsnære næringslokaler en betydelig aktør i Bergen.

Fellesområde Damsgårdsveien 135-2
Fellesområde Damsgårdsveien 135-2
Coworking Damsgårdsveien 135
Coworking Damsgårdsveien 135
Tags:
Proptech Innovation
Post by Proptech Innovation
oktober 4, 2023

Comments