8. mars setter kan du møte noen av Vestlandets ledende kvinner i tech på vårt felles arrangement med Oda-nettverket, medieklyngen og finansklyngen i Bergen. Gründer i proptech-selskapet Vilda og tidligere Schibsted-topp Børrea Schau-Larsen er en av dem du møter.

————
Arrangement: Vestlandets tech-kvinner
Dag og tid: 8. mars kil. 11-12:30
Sted: Media City Bergen
Påmelding: https://app.checkin.no/event/53165/vestlandets-tech-kvinner
————

"Hvordan får vi flere kvinner til å velge teknologi?” er det viktigste spørsmålet som stilles når tech-miljøene i Bergen samles 8. mars.

Vestlandet kan skilte med et mangfold av suksessrike og inspirerende kvinner på tvers av hele næringslivet - innenfor tech, helse, finans, hav, media, handel, energi, for å nevne noen områder. I tillegg til å være drivere for innovasjon og utvikling i regionen, er de også viktige rollemodeller for studenter og unge i arbeidslivet.

Sammen med en rekke næringslivsaktører vil vi trekke frem ulike foregangskvinner for å vise mulighetene som finnes her på Vestlandet, og at man faktisk ikke må reise til andre siden av fjellet for å oppnå suksess.

Arrangementet er åpent for alle, og er særlig relevant for studenter og "young professionals" av begge kjønn, samt næringslivsaktører som ønsker å styrke kvinners deltakelse i tech-miljøene.

I tillegg til frokost og foredrag, vil det bli en prisutdeling i regi av ODA-nettverket hvor vi hedrer fremtredende kvinner i næringslivet og deres engasjement og historier.


Du treffer:

  • Monica Mæland, adm.dir Bergen Næringsråd, tidligere justisminister.

  • Ina Espås, Chief Consultant i Knowit Consulting Bergen

  • Stine Neteland, CEO i Stacc X

  • Børrea Schau-Larsen, gründer og CEO i Vilda

  • Vibeke Reigstad, Leder Informasjonssikkerhet i TV 2

  • Rea Parashar, COO i NCE Finance Innovation

Arrangører: ODA-Nettverket, NCE Finance Innovation, Media City Bergen / NCE Media og Proptech Innovation. 

Comments