Jon Eidset utnevnt som ny koordinator for Kontikiprosjektet

Vi er stolte over å kunne kunngjøre at Jon Eidset fra Tevas, har tatt over som koordinator for Kontikiprosjektet hos Proptech Innovation. Kontikiprosjektet er en nyskapende innsats for å gjøre verdikjeden til ventilasjonskanaler mer sirkulær, og Jon vil spille en avgjørende rolle i å styre prosjektet mot suksess.

"Å være involvert i et prosjekt som Kontiki, som har som mål å gjenoppfinne hvordan vi bruker og resirkulerer ressurser innen byggebransjen, er en enormt spennende mulighet," sa Eidset.

"Jeg ser frem til å jobbe sammen med resten av klyngen for å bringe Kontiki fra ett bygg til et annet, slik at vi går opp hele den sirkulære versjonen av  verdikjeden ".

Hanne Wetland, tidligere prosjektleder for Proptech Innovation, mener Jons evne til å bygge relasjoner vil være en stor styrke i hans nye rolle. "Da Jon kom inn i Kontiki-prosjektet var det plutselig en som stadig ringte for å slå av en prat," sier Wetland. "Det er viktige kvaliteter når man skal få til noe sammen. Jeg er veldig glad for at Jon skal fortsette å holde i trådene. Jeg selv gir meg som prosjektleder i Proptech Innovation, men kommer selvsagt til å fortsette å delta som ivrig medlem!"

Jon vil styre prosjektet frem til "Kontiki"-kanalen har fullført reisen fra ett bygg til et annet. Med ham ved roret, er vi sikre på at prosjektet vil fortsette å kjøre endringen mot en mer bærekraftig fremtid for bygg- og eiendomsbransjen.

Har du spørsmål om Kontikiprosjektet eller ønsker å engasjere deg mer? Ta gjerne kontakt med Jon. Han er mer enn glad for å svare på eventuelle spørsmål og utforske muligheter for samarbeid.

Hold deg oppdatert på utviklingen i Kontikiprosjektet ved å følge Proptech Innovation. Vi ser frem til å dele mer av denne spennende reisen med dere i fremtiden.

Comments