Vi gjentar suksessen fra tidligere år og kjører en ny runde med speeddatingen. Meld dere på i dag!

—————————————-
Sted: Nøstegaten 59 (Knowit)
Dato (OPPDATERT!): Torsdag 9. mars
Tid: 14:00-16:00
PÅMELDING: https://www.eventbrite.se/e/proptech-innovation-speeddating-tickets-493819335927
——————————-

- Det er nå en stund siden sist, og vi håper det betyr stor oppslutning! sier daglig leder i Proptech Innovation, Stig Frode Opsvik

- Vi har fått svært gode tilbakemeldingen på speeddatingen tidligere år. Samtidig er det slik at den blir akkurat så god som medlemmene gjør den til. Suksess fordrer at det er mange bedrifter som melder seg. Vi er derfor avhengig av at du med din bedrift melder deg på og bidrar. All erfaring tilsier at dere da vil få flere verdifulle møter i løpet av de to timene speddatingen varer, sier sier han.

Score på henholdsvis 8,6 og 8,8 av 10
Av de selskapene som deltok på speeddatingen sist og som svarte på vårt digitale evalueringsskjema, fikk alle bortsett fra ett selskap nye leads i møtet. Det siste selskapet fikk kanskje leads. Året før fikk ett selskap leads i alle sine møter. Gjennomsnittlig karakter på speddatene har variert mellom 8,6 og 8,8 på en skala fra 1-10, og samtlige har ønsket at tilbudet skal gjennomføres igjen neste år.

“God arena for å få beslutningstakere i riktig modus”, “Sparer mye tid på møtebooking”, “God informasjon i forkant”, “Digital plattform fungerte godt”, “Godt oppmøte”, “Imøtekommende deltakere”, “Som planlagt tidsmessig”, “Godt organisert”, “God struktur og styring”, var noen av tilbakemeldingene. “Dette var kjempeartig! :-)”, “supert initiativ”, “veldig relevante bedrifter”, “mye positiv energi”, “gode leads”, “nye nyttige kontakter”, lød det videre etter møtene.


FYSISK med mulighet for digital deltakelse

Dette tar Proptech Innovation nå konsekvensen av, og arrangerer altså en ny runde. I år kjører vi den fysisk i Bergen i samsvar med anbefalingen fra deltakerne, men siden vi har fått medlemmer over hele landet vil vi teste muligheten for å delta “remote”.

- På et par av møtestasjonene setter vi opp skjermer, som gjør det mulig for bedrifter som ikke har anledning til å reise til Bergen likevel å være med på speedatingen. Dette har vi aldri gjort før, så det blir en test, men vi tror og håper det skal fungere fint, forteller Opsvik.

Arrangementet er åpent kun for Proptech Innovations partnere og medlemmer, og deltakelse er gratis. Ideell representasjon er to deltakere fra hver bedrift, men vi åpner for inntil tre deltaktere.

NB! Viktige datoer (OPPDATERT):

  • Tirsdag 21. februar kl 14:00 – påmeldingsfrist

  • Onsdag 22. februar – påmeldte får deltakerliste med mulighet til å prioritere møte

  • Tirsdag 28. februar kl. 14:00 – svarfrist for deltakere som ønsker å prioritere møter

  • Tirsdag 7. mars – endelig møteplan blir sendt ut.

  • Torsdag 9. mars – speeddatingen gjennomføres.

Møteplan koordineres av Proptech Innovation basert på påmelding og prioritering av møter.

Comments