Setter fokus på eksport og skalering

Hvordan skal norske teknologiselskaper lykkes med eksport og skalering? Vi inviterer tech-bedrifter med internasjonale ambisjoner til å møte Innovasjon Norges eksperter fra New York og San Fransisco / Silicon Vally.

—————
Tid: Mandag 13 februar kl 10:00-12:00 + nettverkslunsj kl 12:00-13:00  
Sted: Media City Bergen, Media Lab. Tårn 3, 11. etasje
Påmelding: https://www.eventbrite.com/e/from-vest-to-west-tickets-517324981947
—————

Globalt er proptech som kjent på relativt kort tid blitt et viktig satsingsområde for bygg, anlegg og eiendomsbransje (BAE) og ett av de største satsingsområdene for venturekapital. Norge er langt fremme mht. digitalisering av BAE-bransjen generelt og har opparbeidet et godt omdømme mht bærekraft og grønn eiendomsteknologi. Men så langt har vi ikke tatt ut det eksportpotensialet som ligger i denne posisjonen. Hvordan skal norske teknologiselskaper lykkes med eksport og skalering?

Sammen med Innovasjon Norge sine USA-kontorer inviterer vi til et miniseminar om eksport og skalering i det amerikanske markedet. Møtet er også et samarbeid med flere av de andre klyngene i Bergen, Connect Vest og Norwegian Cognitive Center, og vil slik omfatte teknologibedrifter også innenfor andre bransjer.

Det er begrenset antall plasser i  Medielaben i Media City Bergen hvor arrangementet holdes, så her er det lurt å være tidlige ute med påmelding. Påmelding stenger når det er fullt, og senest 10 februar.   

Agenda:  

10:00-10:15 Coffee and mingling  

10:15-11:15 Presentations and market updates from Innovation Norway in Bergen, New York, San Fransisco /Silicon Vally and relevant cluster organizations.

11:15-12:00 Questions and discussion  

12:00-13:00 Lunch in main floor or MCB - network and continue the conversation   

 
Ved spørsmål, ta kontakt med Stig Frode Opsvik på stig.opsvik@knowit.no eller 917 15 470.

Comments