Dette er en unik mulighet til å lære av eksperter, delta i viktige diskusjoner og bidra til å forme en mer bærekraftig fremtid.

Proptech Innovation har gleden av å videreformidle en spennende invitasjon til våre medlemmer. Dette arrangementet setter fokus på grønn industri og bærekraftig samarbeid mellom Frankrike og Norge. Team Norway France og Team France Export ønsker å invitere deg til French-Norwegian Green Industry Forum 2024, som vil finne sted den 16. januar 2024 på Bpifrance Headquarter i Paris.

Hva er Green Industry Forum?

Green Industry Forum er et viktig arrangement som har som mål å fremme samarbeidet mellom Frankrike og Norge i overgangen til en grønnere industri. Dette forumet vil fungere som en plattform for dialog mellom politikere, industriaktører, akademiske og finansielle institusjoner. Målet er å fremme bærekraftige partnerskap og samarbeidsavtaler mellom de to landene på både politisk og industrielt nivå.

Dette er en unik mulighet til å lære av eksperter, delta i viktige diskusjoner og bidra til å forme en mer bærekraftig fremtid.

En ekstra grunn til å delta på dette arrangementet er at vi vil ha æren av å høre på to fremtredende ministre: Minister Jan Christian Vestre og Minister Roland Lescure vil dele sine verdifulle perspektiver på grønn industri.

Hvordan kan du delta?

Registrering for French-Norwegian Green Industry Forum 2024 er nå åpen, men vær oppmerksom på at det er begrenset med plasser tilgjengelig. Du kan melde deg på ved å besøke arrangementets nettside

Spre budskapet

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å dele denne invitasjonen med andre som kan ha interesse av å delta i dette viktige arrangementet. Jo flere som deltar, desto mer effektivt kan vi arbeide mot en grønnere fremtid.

Dette arrangementet gir en unik mulighet til å være en del av den grønne industriens fremtid. Sammen kan vi jobbe mot en mer bærekraftig verden og skape grønne industrier som vil ha en positiv innvirkning på både miljøet og økonomien.

Proptech Innovation
Post by Proptech Innovation
november 6, 2023

Comments