Administrerende direktør i Vestbo, Jørgen Pedersen, erstatter Harald Schjelderup fra BOB og er valgt til ny styreleder i Proptech Innovation. – I 2018 var jeg, sammen med en håndfull andre, med å etablere Proptech Innovation. Jeg er imponert over det klyngen har fått til. Nå gleder jeg meg til å ta en enda mer aktiv rolle i den videre utviklingen av Proptech Innovation, sier Jørgen Pedersen som til daglig jobber som administrerende direktør i Vestbo BBL. 

På generalforsamlingen i Proptech Innovation, onsdag 26. april, ble han enstemmig valgt til ny styreleder for klyngen. Pedersen har vært delaktig i klyngen siden starten, men nå erstatter han altså Harald Schjelderup som har vært styreleder siden 2019. 


– Skal vi løse eiendomsbransjens felles utfordringer må alle dra i samme retning. Vi kan ikke sitte på hver vår tue og bare tenke på oss selv, men vi må tørre å dele og samhandle. Proptech Innovation er en samhandlingsarena som dyrker frem samarbeid og nye initiativ og spiller derfor en viktig rolle i utviklingen av næringen, sier Pedersen. 

Han tror at Proptech-klyngen i Bergen har potensial til å nå langt utenfor Bergens grenser. 
– Jeg mener det er helt naturlig at vi samarbeider om utvikling av bransjen på tvers av landet, sier Pedersen, som understreker at klyngen allerede har en rekke medlemmer utenfor Bergen. 


– Min ambisjon er at jeg kan være med å videreutvikle og styrke klyngens posisjon, slik at vi er med på å endre bransjen til å jobbe smartere og mer bærekraftig, sier Pedersen. 

Daglig leder i Proptech Innovation, Birthe Espeland, er veldig glad for at Pedersen takket ja til å ta på seg styreledervervet. 


– Han representerer en stor og solid aktør i eiendomsmarkedet, samtidig som han kjenner Proptech Innovation godt. Han brenner for det vi holder på med, så dette er jeg sikker på at kommer til å bli veldig bra. Jeg er derfor begeistret over valget og sikker på at vi kommer til å få til mye sammen fremover, sier Espeland.

Mingling før generalforsamlingen
God stemning på mingletimen før generalforsamlingen startet
Mingling og god stemning
God stemning på mingletimen før generalforsamlingen startet
Mingling før generalforsamling
God stemning på mingletimen før generalforsamlingen startet
Ingse Galtung Døsvig - Innlegg på generalforsamling
Et engasjerende innlegg om Kronstadparken, hvor viktig bruk av teknologi har vært for Bara Eiendom og hvordan samarbeid er det viktigste fremover for å få til den omstillingen vi ønsker i bransjen. Det viktigste og kanskje det vanskeligste.
Dalig leder Birthe Espeland
Daglig leder i Proptech Innovation fortalte om aktiviteter så langt i Q1 og hva som kommer fremover. 
Tags:
Proptech Innovation
Post by Proptech Innovation
mai 2, 2023

Comments