Han har vært avgjørende i oppbyggingen av Proptech Innovation. Nå har Stig Frode Opsvik hatt sin siste arbeidsdag i klyngen.

– Det er bare én ting å si, Proptech Innovation-klyngen hadde aldri vært der den er uten din innsats. Du har vært den viktigste personer i oppbyggingen av Proptech Innovation. 

Det sa tidligere styreleder i Proptech Innovaton, Harald Schjelderup, da han på årets generalforsamling takket Opsvik for innsatsen. 
– Å bygge opp en slik klynge er en krevende jobb, men du har vært positiv og ærgjerrig. En mer dedikert person til denne oppgaven hadde det ikke vært mulig å finne. Vi er deg derfor alle en stor takk skyldig, sa Schjelderup.

Stig Frode Opsvik takker ydmykt for de rosende ordene og forteller at arbeidet med Proptech-klyngen har vært veldig givende. 
– Det har vært meningsfylt å få være med å jobbe med omstilling og de utfordringene og mulighetene som eiendomsbransjen står overfor. Jeg tror bransjen selv sitter på mange av løsningene og at de kan skapes gjennom økt samhandling og innovasjon, sier Opsvik og viser blant annet til det pågående arbeidet for å skape en lønnsom verdikjede for ombruk.

Han synes de har kommet godt i gang og at de har fått på plass en god plattform for det videre arbeidet med klyngen. 
– Det gleder meg at vi har ansatt en daglig leder som jeg er overbevist om at vil ta arbeidet videre på en utmerket måte, sier Opsvik, som takker både medlemmer og styret for et godt samarbeid. 

Etter flere år med intenst klynge-arbeid, unner han seg selv en liten pust i bakken, før han i august er tilbake hos Knowit, hvor han hele tiden har vært ansatt. Selv om han nå er ferdig i Proptech Innovation, klarer han imidlertid ikke å slippe proptech helt. 
– Jeg er involvert i flere startups, så jeg vil fortsette å være engasjert i bransjen – både som rådgiver og gjennom styreverv. Det er derfor ikke utenkelig at våre veier krysses igjen senere, sier Opsvik.

Tags:
Proptech Innovation
Post by Proptech Innovation
april 27, 2023

Comments