News

Proptech Innovation når nye høyder!

Skrevet av Proptech Innovation | Sep 26, 2024 11:00:00 AM

Proptech Innovation har nådd en viktig milepæl: Vi er offisielt tatt opp i NIC Explore-programmet, en stor anerkjennelse av klyngens innsats. Dette gir oss nye ressurser til å styrke arbeidet med innovasjon, bærekraft og datadrevet utvikling.

Medlemmene skaper suksessen

Opptaket i Explore-programmet er et resultat av medlemmers sterke engasjement. Hvert initiativ og samarbeid har blitt drevet frem av viljen til å utfordre status quo og bidra til å forme fremtidens eiendomsbransje. Konkurransen om opptak var tøff, og det reflekterer hvor viktig Proptech Innovations arbeid er for både bransjen og fremtiden.

– Dette er en utrolig spennende tid for oss. Å bli tatt opp i Explore-programmet gir oss en unik mulighet til å akselerere våre prosjekter, sier daglig leder i Proptech Innovation, Birthe Espeland.

 – Vi ser frem til å tilby enda mer verdi til medlemmene våre og styrke vår rolle i å gjøre eiendoms-, bygge- og anleggsbransjen både smartere og mer bærekraftig. Denne milepælen er først og fremst en anerkjennelse av medlemmene våre – det er deres engasjement og samarbeid som har gjort dette mulig, sier Espeland

Hva betyr NIC Explore for oss?

Explore-programmet gir Proptech Innovation tilgang til finansiell støtte, ekspertnettverk og faglig veiledning fra Innovasjon Norge, Siva og Forskningsrådet. Dette gjør det mulig for oss å raskt realisere flere prosjekter, som å utvikle nye løsninger for sirkulærøkonomi, pilotere smarte bygg-teknologier og gjennomføre energiprosjekter med fokus på energieffektivisering og redusert ressursbruk. Med denne støtten kan vi også utvide vårt internasjonale samarbeid og posisjonere oss som en ledende aktør i utviklingen av fremtidens bærekraftige eiendomsløsninger.

– Opptaket er en viktig anerkjennelse av klyngens harde arbeid. Explore-programmet gir oss ressursene til å øke tempoet i innovasjonen og bygge videre på det vi har startet. Dette åpner nye dører for samarbeid og vekst som vil gi stor verdi for våre medlemmer, sier styreleder Jørgen Pedersen.

Veien videre

Med opptaket i Explore-programmet står Proptech Innovation godt rustet til å forsterke samarbeidet på tvers av aktørene i klyngen, skape nye prosjekter og videreutvikle eksisterende initiativer. Dette gir oss et solid grunnlag for å nå våre mål om å drive innovasjon, styrke bærekraftige løsninger og posisjonere oss som en ledende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

Vi vil fremover ha økt fokus på konkrete tiltak som gir merverdi for våre medlemmer og samtidig løfter hele bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen. Med Explore-programmet i ryggen er vi klare til å bygge videre på den sterke kulturen for samarbeid og nytenkning som allerede kjennetegner Proptech Innovation.

Vi takker alle våre medlemmer for den fantastiske innsatsen og engasjementet som har gjort dette mulig. Sammen skal vi fortsette å forme fremtiden for eiendomsbransjen!