News

Ny app revolusjonerer eiendomsdrift

Skrevet av Proptech Innovation | Aug 26, 2024 6:59:33 PM

I en stadig mer kompleks verden hvor eiendomsdrift krever kontinuerlig overvåking og tilpasning, har Energy Control tatt et stort skritt mot å forenkle denne prosessen. 

Med lanseringen av deres nye app, EC Go, settes en ny standard for hvordan næringseiendommer kan administreres.

"Vi drukner i data, men tørster etter innsikt. Med vår nye app, EC Go, tar vi dette på alvor. Vi har laget en app-basert løsning som gir deg kun den informasjonen du trenger for å vite om byggene dine fungerer som de skal," sier Hagenes med entusiasme.

Appen er designet for å gjøre komplekse data forståelige for et bredt spekter av brukere, fra erfarne byggdriftere til eiendomsforvaltere uten teknisk bakgrunn.

Forenkler eiendomsdrift

Hagenes har lenge vært en forkjemper for å ta i bruk ny teknologi for å optimalisere eiendomsdrift. Gjennom samarbeid med kunder over hele landet, har Energy Control ikke bare klart å redusere energiforbruket, men også forbedret inneklimaet i en rekke bygninger.

"Vi har gitt mange eksisterende bygg et bedre og forlenget liv," bemerker Hagenes stolt.

Han understreker at teknologien ikke er et mål i seg selv, men et verktøy for å gjøre driften bedre, mer effektiv og rimeligere. 

Innsikt som verktøy

Hagenes beskriver hvordan deres teknologi har hjulpet kunder som Sundvolden Hotel med å få kontroll over byggene sine.

– "Vi har blitt avkledd. Ved å samle data, har vi ikke bare skaffet oss innsikt, vi har også funnet ut hvorfor vi har hatt dårlig inneklima og høyt energibruk," forteller han, og fremhever hvordan ny teknologi har revolusjonert hotellets drift.

Med appen EC Go, som gir sanntidsinnsikt på en enkel og forståelig måte, fortsetter Energy Control å utfordre tradisjonelle metoder og viser vei mot en smartere fremtid for eiendomsdrift.

Enkelt og tilgjengelig

Hagenes avslutter med å understreke hvor enkelt det nå er å holde seg oppdatert:

"Med EC Go trenger man ikke lenger å være byggdrifter eller ingeniør for å forstå byggets tekniske status. Selv de som ikke kan noe om eiendomsdrift kan nå følge med og se om byggets tekniske systemer fungerer som de skal."

Med denne nye appen viser Energy Control hvordan innovasjon og teknologi kan forenkle hverdagen til eiendomsforvaltere over hele landet, samtidig som det bidrar til en mer bærekraftig fremtid.