News

En ny standard for innkjøp

Skrevet av Proptech Innovation | Sep 18, 2024 1:32:45 PM

Really! har lansert Pro+, en plattform som skal forenkle innkjøpsprosesser for offentlig sektor og store selskaper. Målet er å redusere manuelle feil, øke effektiviteten, og sikre at innkjøp følger regelverket.

Effektivisering av innkjøp

Innkjøp i offentlig sektor og store bedrifter krever ofte tett oppfølging av leverandører og overholdelse av komplisert regelverk. Pro+ forenkler disse prosessene ved å tilby en brukervennlig plattform som integreres med eksisterende systemer. Dette reduserer manuelt arbeid, minimerer feil, og sikrer at innkjøpene til enhver tid følger gjeldende lover og regler.

– Mange virksomheter sliter med tidkrevende og manuelle prosesser. Med vår løsning kan de automatisere og effektivisere innkjøpsprosessen, noe som sparer både tid og kostnader, sier Dagfinn Edvardsen, administrerende direktør i Really!.

Full kontroll på innkjøp 

Pro+ er utviklet med tanke på å gi brukerne full kontroll over innkjøpene fra start til slutt. Fra forespørsler og pristilbud til leverandøroppfølging, skjer all kommunikasjon digitalt og loggføres automatisk. Dette sikrer at dokumentasjon alltid er tilgjengelig ved behov, noe som gir økt kontroll og reduserer risikoen for feil.

– Våre kunder opplever en mer strømlinjeformet prosess som gir bedre kontroll og færre feil, samtidig som det er kostnadsbesparende, fortsetter Edvardsen.

En annen stor fordel med Pro+ er tilgangen til et bredt nettverk av over 200 kvalitetssikrede leverandører. Plattformen gir også muligheten til å benytte standardiserte avtalevilkår, noe som forenkler prosessen med å finne nye leverandører og administrere avtaler på en mer effektiv måte.

Fremtidens innkjøp

Med Pro+ imøtekommer Really! kravene til digitalisering og effektivisering som stadig flere virksomheter, både i offentlig og privat sektor, står overfor. Plattformen gir ikke bare økt kontroll og reduserte kostnader, men også høyere kvalitet i innkjøpsprosessene.

– Dette er fremtiden for innkjøp, avslutter Edvardsen. – Vi gir kundene våre verktøyet de trenger for å drive innkjøp på en smartere og mer profesjonell måte.