Proptech på agendaen på Future Week

Proptech Innovation vil sammen med medieklyngen sette fokus på «Visualiseringsteknologi på tvers av bransjer» under MCB Future Week som går av stabelen i Media City Bergen 11.-14. juni.

 Proptech Innovation og NCE Media inviterer til møte om bransjeoverskridende innovasjon. Møtet har format som et frokostmøte, samtidig som det er en del av Future Week i Media City Bergen – en uke med en rekke arrangementer og aktiviteter der fremtid og teknologi står i fokus. Møtet er åpent for alle interessenter!

Bransjeoverskridende innovasjon

På frokostmøtet vil vi presentere selskaper som jobber med visualisering innenfor media, eiendom og på tvers av disse bransjen – og diskutere fellestrekk og forskjeller i den teknologiutviklingen man står overfor innenfor området visualisering. Arbeidshypotesen er at det er en vesentlig grad av felles utfordringer og muligheter - og et vesentlig potensial for synergier på tvers av bransjene. Frokostmøtet vil slik være en liten lakmustest for hvilket potensial aktørene ser i bransjeoverskridende innovasjon, som er et hett tema om dagen.

Programmet er ikke ferdig, men har begynt å ta form. Selskaper som så langt er bekreftet til frokostmøtet er Dimension10, Myreze, Screen og Rainfall. Ytterligere selskaper er under booking.

Tentativ dato for frokostmøtet er 11. juni kl. 08-10. Endelig bekreftelse av dag og tid, samt formell invitasjon kommer i løpet av de neste ukene.