Nytt kompetanseprogram:
Innovasjonsledelse for klyngebedrifter

I samarbeid med NHH Executive og NCE Media tilbyr Proptech Innovation nå et helt nytt kompetanseprogram rettet mot ledere og innovasjonsansvarlige i klyngebedrifter.

Utgangspunktet har vært at mange bedrifter har hatt et ønske om et relevant, oppdatert og ikke fullt så tids- og ressurskrevende kompetanseprogram som andre studietilbud om ledelsesutvikling.  

På den bakgrunnen har NHH Executive utarbeidet et studium som bidrar til å tilføre ledere og spesialister blant medlemmer i næringsklyngene, verdifull og oppdatert faginnsikt slik at de utvider sine horisonter og settes i stand til å skape økt verdi for sine respektive bedrifter.

Stikkordene for kortprogrammet er strategi, innovasjon, forretningsmodell, transformasjon, innovasjonskultur og internasjonalisering. Programmet består av seks dagsseminarer fra kl. 9-16, der hvert av dem ledes av de fremste fagpersonene fra NHH innenfor hvert av feltene. Deltakelse krever ikke formell studiekompetanse og er i første omgang et tilbud til alle ansatte i selskap med klyngetilknytning.

Foreløpig har vi en plan om oppstart i januar/februar 2020, men er avhengig av tilstrekkelig antall deltakere.

Det vil bli holdt et uforpliktet informasjonsmøte 31. oktober kl 12:00 hvor fagfolkene til NHH kommer for å gi en smakebit på programmet samt svare på spørsmål.

Påmeldingsfrist til informasjonsmøtet er 30 oktober.

Informasjonsmøte om kompetanseprogrammet “Innovasjonsledelse for klyngebedrifter”:
Dato: 31. oktober kl. 12:00
Sted: Media City Bergen, tårn 3, 9 etasje

PÅMELDING:

 
Name *
Name