Medlemsmøte:
Slik blir Proptech Innovation 2.0!

Vi er klar for et nytt medlemsmøte der vi lanserer neste fase av klyngeprosjektet! Møt også klyngens nye daglige leder som skal ta dette videre sammen med medlemmene. I tillegg får du også lære mer om hvordan ATEA har bygget kontorer for et post-covid arbeidsmønster. Og selvsagt har vi satt av litt tid til mingling.

————————————
Dag: Torsdag 12. januar
Tid: 12:00-14:30
Sted: ATEA, Damsgårdsveien 135
Servering: enkel lunch

Kl. 12:00 starter vi samlingen med lunch og mingling.
Kl. 12:45 forteller vertskapet om sine nye lokaler. Atea har bygget en post covid-arbeidsplass der folk skal ha LYST til å komme tilbake på kontoret. Kom og se hvordan de gjorde det!
Kl. 13:00 starter vi selve møtet.
————————————

Nye arenaer for involvering og samarbeid, mer målrettet rekruttering for å skape størst mulig verdi for alle og større grad av medlemsstyring. Dette er stikkord for neste fase i klyngeprosjektet.

Et utvalg, vedtatt av årsmøtet og satt ned av styret, har i høst jobbet sammen med administrasjonen for å legge grunnlaget for neste fase i satsingen. Blant annet er det gjennomført en stor medlemssurvey, evaluering av klyngens prosjekter og workshops om hvordan tjenestetilbudet skal utvikles for neste fase.

Arbeidsutvalget har bestått av Sturle Drageset fra Eviny, Siri Ravndal fra Skavl/Vilda, Espen Schreiner fra Sweco, Jørgen Pedersen fra Vestbo, Bjørnar Gilje fra Novaform og Harald Schjelderup fra BOB. Forslagene fra Arbeidsutvalget har fått tilslutning fra styret, som også har vært involvert i workshopene.

Nå legges forslagene frem for medlemmene gjennom medlemsmøtet.

- Så fremt det gir gehør i forsamlingen, vil dette danne grunnlag for neste fase i klyngesatsingen, sier styreleder og utvalgsmedlem Harald Schjelderup.

Peker på samarbeid som en nøkkel
En viktig del av grunnlaget for utformingen av neste fase er medlemmenes tilbakemeldinger gjennom medlemssurveyen. Denne viser at hele 75% av bedriftene mener at tettere relasjoner til andre bedrifter blir viktig for å styrke egen konkurranseevne. Bare 3% mener dette ikke er viktig.

Videre viser surveyen at den største barrieren for samarbeid er å finne relevante partnere og å konkretisere prosjekter å samarbeide om. Surveyen viser også at mer åpen dialog og større gard av samarbeid mellom bedriftene, kompetanseutvikling på teknologi, innovasjon og digitalisering ses på som de viktigste tiltakene for å styrke utviklingen av bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen.

Videre viser surveyen at et stort flertall av bedriftene ønsker å engasjere seg aktivt i klyngens aktiviteter og prosjekter i noen eller stor grad. Og enda flere ønsker å delta på arenaer og møteplasser der de kommer i kontakt med andre som har samme utfordringer og ser samme muligheter som de.

==> LES MER: “Surveyen - medlemmene vil ha mer involvering og samarbeid”

Vil tilrettelegge for mer invovering
- Utviklingen bransjen nå står midt oppe i, og som bare har akselerert gjennom 2022, har gjort at en rekke av temaene vi jobber med i klyngen har gått fra å være langsiktige til også å bli dagsaktuelle. Den raske utviklingen har ytterligere økt behovet for strukturert tilrettelegging for samhandling om innovasjon, teknologi og bærekraftige løsninger, sier Schjelderup.

- Nå har vi oppsummert erfaringene hittil og tilbakemeldingene fra medlemmene, og lagt de til grunn for neste fase. Vi legger opp til mer involvering, nye arenaer og nye verktøy for medlemsstyrt samarbeid for å løse de utfordringene bransjen vår. Vi kaller det Proptech Innovation 2.0, sier styrelederen.

- Og så skal vår nye daglig leder kommer inn og skal legge sin koloritt på disse medlemsdrevne endringene, og samtidig utvikle satsingen videre sammen med medlemmene. Det kan dermed fort komme en versjon 2.1 og 2.2 i løpet av våren, sier styrelederen.

- Møt opp!
Han oppfordrer alle bedriftene i klyngen til å komme på medlemsmøtet.

- Dette er en viktig anledning til både å bli kjent med de planene som foreligger og gi sine innspill til disse, sier styrelederen
.


Agenda for medlemsmøtet:

1. Innkalling og dagsorden
2. Kort oppsummering av 2022
3. Resultater og funn fra medlemssurveyen
4. Evaluering av aktivitetene og prosjektene i klyngen
5. Tiltaksplan - «Proptech Innovation 2.0»
6. Intervju med vår nye daglig leder


Medlemsmøtet kjøres i utgangspunktet som et fysisk møte, og vi ønsker av praktiske årsaker å vite hvor mange som kommer.

PÅMELDING: Alle kontaktpersonene i medlemsvirksomhetene har fått kalenderinvitasjon til møtet, og vi oppfordrer til å videresende invitasjonen internt. Har du ikke fått invitasjon kan du ta kontakt med stig.frode.opsvik@knowit.no for påmelding (fysisk eller digitalt).

FRIST FOR PÅMELDING er fredag 6. januar kl. 15:00

Siden dette ikke er et formelt årsmøte (generalforsamling) med lovpålagte beslutningssaker, opererer vi ikke med fullmakter i dette møtet.

—————————
PRAKTISK INFO:

Her finner du ATEA:

Det skal være flere soner med betalt parkering på området.

 

Comments