Vi blir stadig flere medlemmer!

Proptech Innovation har i løpet av ni måneder vokst til 35 medlemsbedrifter og håper å passere 40 før sommeren.                                            

Stadig flere bedrifter finner veien til Proptech Innovation. 16 bedrifter var med å stifte foreningen for ni måneder siden. Ved årsskiftet hadde vi passert 20 bedrifter. Etter jul har ytterligere 15 bedrifter meldt seg inn i foreningen.

Siste innmeldte bedrifter er Airthings, Island Garden, Sartor Holding, Care Companies og Handelsbanken, som alle har meldt seg inn de siste par ukene. I tillegg er det flere bedrifter på vei inn.

-  Vi håper å passere 40 medlemmer før sommeren, sier forretningsutvikler Anders Brekke i BOB som har bidratt aktivt i kontakten en med interesserte bedrifter.

Blant bedriftene som vurderer å gå inn er både store eiendomsbesittere og små startup-selskaper.

-  Dette er veldig gledelig. Vi har begynt å få en fin blanding mellom bedrifter som tegner, utvikler, bygger, selger og forvalter eiendom, sammen med teknologibedrifter, leverandører og andre bidragsytere i verdikjeden, sier prosjektleder Stig Frode Opsvik.

Han sier at man fortsatt ønsker seg flere bedrifter innenfor alle segmentene.  

-  Og så har vi en agenda på å få mobilisert flere relevante miljøer innenfor akademia, der Høgskolen på Vestlandet foreløpig er den som har engasjert seg, forteller Opsvik.

En full oversikt over alle medlemmene i Proptech Innovation finner du på våre medlemssider.