Proptech Innovation

lanserer ny konferanse

Proptech Innovation Conference går av stabelen 24. september. Temaet for denne første utgaven av konferansen er «The future of proptech». Konferansen begynner nå å ta form og vil bli lansert eksternt medio mai. I mellomtiden: sett av dagen!

Bergens første proptech-konferanse finner sted på Scandic Hotell Flesland siste tirsdagen i september. Ambisjonen er å bygge en konferanse av internasjonalt format, og vi kan allerede nå røpe at det kommer foredragsholdere fra en rekke land verden over.

Innovasjon og teknologi

- Vi har ønsket å lansere en konferanse som setter innovasjon og teknologi på dagsorden i enda sterkere grad for eiendomsbransjen. Vi sikter høyt og ønsker å utvikle en konferanse av internasjonalt format, der vi blant annet tar for oss de siste trendene og bringer inn foroverlente teknologiselskaper fra hele verden som kan dele sin visjon, sin innsikt og løsninger «in the making», sier leder av programkomiteen  og konsernsjef i BOB BBL, Terje Gilje .

 Proptech Innovation står som arrangør av konferansen, mens BOB BBL er hovedsponsor.

Skal være et «must»

- Vi ser på konferansen som en viktig del av arbeidet med å bygge opp en vital og fremtidsrettet proptech-klynge i Bergen. Konferansen skal bidra til å skape gode og viktige møteplasser, hente inspirasjon og kunnskap fra resten av verden, vise frem spennende og fremtidsrettede ting som skjer hjemme og ute, og å sikre at klyngen er synlig utenfor Bergen og Norge. Dette skal være et «must» for alle som er interessert i å utvikle egen kompetanse og sin egen virksomhets evne til å drive innovasjon og utvikling, sier Gilje, som også er styreleder i Proptech Innovation.

 Med seg i programkomiteen har han: Kenneth Nielsen (Betonmast, bildet), Anette Sundli (Eiendomsmegler1), Fredrik Barth (Vill Urbanisme), Anders Brekke (BOB), Vidar Kristiansen (Norconsult), Trine Thomassen (Nordic Arena), Anna Silje Andersen (BOB), Stig Frode Opsvik (Knowit) og Bjarne Hareide (Digilab Scandinavia).

 Konferansen lanseres offentlig om kort tid. Følg med!