ATEA inviterer til Community Tech

ATEA har et unikt tilbud til de andre medlemmene i Proptech Innovation når de inviterer til Community Tech 17. oktober.

- ATEA sette stor pris på Proptech Innovation-samarbeidet og ser frem til veien videre, sier Kristoffer Hopsdal. Han er Head of Digital Building Development i ATEA Norge og representer ATEA i Proptech Innovations styre.

Som en gest ønsker ATEA å invitere to deltakere pr. medlemsbedrift i Proptech Innovation til gratis deltakelse på Norges største tech-konferanse, Community Tech (tidl. Atea Community) torsdag 17. oktober.

- Det er annonsert et godt og bredt faglig program. Du skal lære, oppleve og utvide hva begrepet teknologi kan gjøre for deg i hverdagen, på jobb og i samfunnet rundt deg. På agendaen står temaer som sikkerhet, nettverk, samhandling, AI med mer. Det blir mulighet for tekniske dypdykk i laben for de mer avanserte. Alt dette for å sende deg hjem litt smartere, litt mer nysgjerrig, og litt mer rustet for fremtiden, forteller Hopsdal.

I tillegg til et meget sterkt faglig innhold, fordelt på tre tematiske spor får du også møte over 40 av verdens største IT-produsenter på eget utstillerområde.

Les mer HER for mer informasjon samt agenda for dagen.

NB. Gratis påmelding for Proptech-medlemmer gjøres ikke på nettsidene til Atea, men sendes til kristoffer.hopsdal@atea.no.