Frokostmøte:

“Data som driver for endring i eiendomsbransjen”

Neste frokostmøte i regi av Proptech Innovation handler om «Data som driver for endring i eiendomsbransjen». Frokostmøtet går av stabelen TORSDAG 16. MAI i auditoriet til Eiendomsmegler1 SR-bank i Krinkelkroken 1 (gamle BT-bygget).

 Meld deg på her!

Datadrevet innovasjon er ett av fokusområdene til Proptech Innovation. Dette frokostmøtet vil være det første arrangementet der vi  belyser hvilken betydning data vil ha for eiendomsbransjen i årene som kommer.

I hvilken takt genereres det nye data i dag, og er vi i stand til å bruke dem? I hvilken grad eller hvorfor er det nødvendig å åpne opp for deling av data for å skape innovasjon? Hvilke leverandører blir viktige i fremtiden for å skape merverdier basert på data? Hva kan vi skape her i Bergen og Norge, hvor mye vil vi være avhengig av internasjonale aktører?

Til å belyse disse og andre tema får vi med oss blant andre Spaceti og/eller deres rådgiver Energy Control som ved hjelp av integrerte løsninger med sensorer, data analytics og mobile grensesnitt skal maksimere brukertilfredshet, produktivitet og bunnlinje for bygg, Spacemaker.ai som utvikler en løsning basert på kunstig intelligens for å maksimere potensiale i utbyggingsprosjekter, BIR som har oppdaget verdien av data og hvordan den kan påvirke verdikjeder, forretningsmodeller og tjenester som sparer miljøet, Airthings som leverer komplette sensorbaserte tjenester spisset mot detektering av radon men som også har en bredere tilnærming til sensorteknologi og skalerbar IoT.  Og ikke minst møter vi Bergen kommune som bygger en datasjø, med sikte på å utvikle nye tjenester på toppen – blant annet for eiendomsdrift og forvaltning.

 

Program

08:00-08:30: Frokost og mingling

08:30-08:45: «Sensorer som grunnlag for digital transformasjon i eiendomsbransjen», v/Erlend Bolle, CTO, Airthings

08:45-09:00: «Derfor og slik bygger vi en infrastruktur for bruk av data», v/Tom Svellingen, virksomhetsarkitekt, Bergen Kommune

09:00-09:10: «Slik utvikler vi nye tjenester ved basert på data,» v/Spaceti og/eller Tommy Hagenes, Energy Control

09:10-09:25: “Slik kan kunstig intelligens maksimere potensialet i utbyggingsprosjekter”, v/Hilde Kristin Njøten, Data Scientist, Spacemaker.ai

09:25-09:40: «Verdien av å digitalisere en hel verdikjede», v/Andre Tangen, digitalsjef BIR / Waste IQ

09:40-10:00: Paneldiskusjon

Oppsummering og fremtidige arrangementer i Proptech Innovation.

Dag og tid: Torsdag 16. mai, 08:00-10:00

Sted: Auditoriet, Eiendomsmegler1, Krinkelkroken 1 (Gamle BT-bygget)

Møtet arrangeres i samarbeid med Bergen Næringsråd.

Påmelding

(Forbehold om endringer)