01. november 2023

Proptech Innovation ønsker deg velkommen til vår neste ALLMENNING! Denne gangen dykker vi inn i temaet "Digitalisering av bygningsmassen".

Digitalisering gir enorme muligheter for byggebransjen, blant annet forbedret effektivitet, kostnadsreduksjon og forbedret brukeropplevelse. Samtidig fører det med seg en del utfordringer. Hvordan utnytter vi disse mulighetene på best mulig måte, og hvordan overkommer vi utfordringene vi møter underveis?

I denne ALLMENNINGEN vil vi utforske det fulle potensialet av digitalisering i byggebransjen, gjennom både teoretiske og praktiske innfallsvinkler. Vi har samlet et panel av eksperter for å lede presentasjoner og diskusjoner rundt dette viktige temaet.

Inga Øystese Hovde fra Kantega vil gi oss innsikt i hvordan vi faktisk kan dele data mellom byggene våre, noe som åpner opp for nye og spennende muligheter for effektivitet og samarbeid. John Hegdal fra GK vil presentere prosjektet "1000 bygg - 10 000 muligheter". Dette prosjektet er et initiativ fra Bergen kommune for å forvalte kommunens eiendommer på en smartere måte, og det er spesielt relevant for vår diskusjon om digitalisering i byggebransjen.

Informasjon

Arrangement: Allmenning: Digitalisering av bygningsmassen
Deltagere: Alle medlemmer
Dato: 01. november 2023
Tidspunkt: 08:30-11:30
Sted:
Folke Bernadottes vei 40, hos GK

Arrangør: Proptech Innovation, Kantega og GK.

 

Program

  • Kl. 08:30-09:00 – Frokost

  • Kl. 09:00-09:45 – Inspirerende foredrag om digitalisering av bygningsmassen

  • Pause

  • Kl. 10:00-11:00 – Temadiskusjon: Det blir satt opp temaer som skal diskuteres i mindre grupper, der deltagerne får lov å dele, lære og utvikle ideer og løsninger.

  • Kl. 11:00-11:15 – Oppsummering av dagen og diskusjon om hvordan vi kan ta lærdommen fra det vi har diskutert og hva som skal gjøres videre. 

  • Kl. 11:15-11:30 – Praktisk: Informasjon om aktivitet og hva som kommer.

  • Avslutning på dagen


ALLMENNING er mer enn bare en begivenhet - det er en plattform for læring, diskusjon og innovasjon. Vi oppfordrer alle til å delta i diskusjonene og bidra til å forme fremtiden for bygninger og eiendomsbransjen - Birthe Espeland, CEO Proptech Innovation

 

Tags:
Upcoming
Proptech Innovation
Post by Proptech Innovation
juni 25, 2023